Zoeken naar zakje

zakje
Jute zakje gegraveerd - vanaf 10 stuks STOFFEN ZAKJES Feest in een doosje.
Eigen voorstel of geen lettertype. Te vermelden tekst of opmerkingen. Maak eerst een keuze. Naturel jute zakjes met stropkoordje, gegraveerd met tekst. Een mooie en herbruikbare verpakking! Bij graveren wordt er een dun laagje weggelaserd, waardoor de tekening of tekst zichtbaar wordt. We graveren de naam op het zakje al dan niet gecombineerd met een klein figuurtje niet alle onderstaande patronen/figuren zijn geschikt hiervoor. De zwarte zakjes zijn niet graveerbaar! Een fijn lettertype en een lijntekening geeft het mooiste resultaat. Volle vlakken en grote, vette letters worden niet gegraveerd, omdat hierdoor de stof te dun wordt. Afmetingen B 80 mm x H 100 mm. PRIJS PER STUK - MINIMUM 10 STUKS. Wil je snoep of suikerbonen voedingsmiddelen verpakken in de juten zakjes? Lees meer
papieren zakje bedrukken
Traduction zakje en Français Dictionnaire Néerlandais-Français Reverso.
Utilisez le dictionnaire Néerlandais-Français de Reverso pour traduire zakje et beaucoup dautres mots. Vous pouvez compléter la traduction de zakje proposée par le dictionnaire Néerlandais-Français en consultant dautres dictionnaires spécialisés dans la traduction des mots et des expressions: Wikipedia, Lexilogos, Oxford, Cambridge, Chambers Harrap, Wordreference, Collins, Merriam-Webster.
plastic
ZAKJE Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Dutch In dit geval gaat het erom dat het niemand je een strobreed in de weg legt als je een kip in een zakje stopt en er een paar gram zout bij doet en zegt dat het om een bereid product gaat!
traktatie zakje
Shampoo Bar zakje - Shampoo Bars Bewaar jouw Shampoo Bar.
De bar wordt sompig/gelei achtig, er blijft veel shampoo in het zakje zelf zitten en het valt ons op dat de bar wel wil drogen, maar het zakje niet. Als we namenlijk de bar los op een droge plek leggen is deze snel droog maar het zakje die niet extra nat is gemaakt, is 3 dagen later nog helemaal nat.
Zakje van 20 vruchtenpasta's' Sinaasappel - Buy Sell - Bonne Maman. Pinterest. Youtube. Twitter. Facebook. Instagram. Trust pilot. Close. Plus. Search. Arrow. Profile. Profile. colis-soigne. Marker.
Een plezier om het hele jaar door verder te zetten dankzij dit zakje met vruchtenpasta's' met sinaasappel, gevuld met 20 snoepjes waarmee u de blikken dispenserdoos in de kleuren van Bonne Maman kunt bijvullen om uzelf een nostalgisch moment te gunnen zodra de zin in iets lekkers opsteekt.
Voile Zakje Wit 12x9 cm 10 stuks Supra Bazar Je vindt er alles.
Kado Geschenklint Zakken Voile Zakje Wit 12x9 cm 10 stuks. Tap or hover to zoom. Volgende Vorige Expand. Alle afbeeldingen weergeven. Voile Zakje Wit 12x9 cm 10 stuks. Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Ontvang een bericht zodra dit product weer op voorraad is.
Druk en sluit zakje gebruiken? Dit kun je er allemaal mee in de keuken!
Voor dressings en marinades zijn hersluitbare zakjes ideaal: je stopt de ingrediënten in het zakje, sluiten, even schudden en klaar ben je. Gebruik je ze om vlees, vis of groenten te marineren, dan kun je het zakje zó in de koelkast leggen.
Wat is de betekenis van zakje.
Nederlands woordenboek 7e druk - 1950. -s, kleine zak; spr ook een duit in het zakje doen, zie Duit; - met het zakje gaan, met het kerkezakje collecteren; - er is geen zakje in het zeil, het zeil staat geheel gespannen.

Contacteer ons