Zoeken naar tegels

tegels
BEURSCONDITIES Knap Design Natuursteen Tegels - Coin Mix Beige Sunset Brown.
Keramische Tegels - Hampton Natural Rect. XXL 160 CM: Onze allernieuwste -en meteen onze meest gewilde- keramische parket in drie verschillende warme, aangename, en natuurlijke kleurtinten. Onze 'Hampton'-reeks' is nog maar pas voorgesteld, maar wordt. bekijk Vergelijk Vergelijk Quick View. BEURSCONDITIES IN OUT Namur Antraciet Rect. € 44.95 €39.99. Per m incl. Terrastegels - Namur Antraciet Rect. Outdoor Een terrastegel met het moderne uitzicht van echte -donkere- beton-/natuursteen met wolkeffect. Deze reeks is absoluut niet te donker, en steekt heel mooi af met verschillende buitenmeubels. bekijk Vergelijk Vergelijk Quick View. BEURSCONDITIES OUTDOOR Namur Gris Rect. € 44.95 €39.99. Per m incl. Terrastegels - Namur Gris Rect. Outdoor Een terrastegel met het moderne uitzicht van echt beton, net gezellig genoeg om het niet als koud te ervaren. Deze reeks is eveneens verkrijgbaar in een donkerdere versie antraciet., bekijk Vergelijk Vergelijk Quick View. BEURSCONDITIES Messapico Tre Naturale Rect. € 68.95 €39.99. Per m incl. Keramische Tegels - Messapico Tre Naturale Rect: Deze mooie keramische vloer- en wandtegelcombinatie tovert niet alleen jouw toilet en/of badkamer om tot een mooi -en bij elkaar horend- geheel, hij is ook in te zetten. bekijk Vergelijk Vergelijk Quick View. BEURSCONDITIES Knap Design Coin Mix Beige Sunset Brown.
Van opmeten tot uitvoeren, bij Tegeltrend verzorgen wij de volledige badkamerrenovatie.
Je wil graag zelf je badkamer plaatsen, maar denkt wel wat ondersteuning nodig te hebben. Spring eens binnen in de winkel. Neem het plan van je badkamer mee, met de afmetingen erbij. Je kiest de meubels in de winkel, we tekenen deze samen in op het plan. We leveren ter plaatse en geven je vakkundig uitleg over de manier waarop je elke taak het best aanpakt. Voor al het gespecialiseerde materiaal dat je nodig hebt, kan je ook bij ons terecht.Zelf geplaatst, maar met de kennis van de vakman! De keuken of de badkamer vloeren, een stuk gang of een andere ruimte? Kom vloer en plinten kiezen bij ons in de winkel, we leveren hem ter plaatse en dragen hem samen binnen. Joeri helpt bij de opstart van de vloerwerken: hij meet de ruimte op zodat je zeker juist start. Hij geeft tips en advies en geeft je aan waar je op moet letten bij het tegelen. Heb je tijdens het vloeren vragen, dan bel je Joeri gewoon even op. Alle gespecialiseerde materialen, lijmen, boren enzovoort, kan je ook bij Tegeltrend aankopen. Van opmeten tot uitvoeren, bij Tegeltrend verzorgen wij de volledige badkamerrenovatie.
Ben je op zoek naar tegels, natuursteen, Bouwpunt Vanden Berghe.
Keramische tegels bestaan in alle geuren en kleuren. Wij begeleiden je dan ook in het maken van de juiste keuze voor jouw stijl. Kies je voor een strakke betonlook, een gezellige houtlook of een kleurrijke patroontegel, in keramische tegels is alles mogelijk. Lees meer
bamboe tegels
Breese Tegel Centrale Tegels, terras, kunstgras en veel meer!
Breese Tegel Centrale biedt een ruim gamma aan kwaliteitsvolle materialen! Oerdegelijke terrastegels voor buiten. Onze eigen ervaren plaatsers zorgen voor een kwalitatieve plaatsing van al uw tegels! Kunstgras om in alle seizoenen van te genieten. Tegels voor binnen, in alle kleuren.
spiraal boren
Tegels Opalis.
Ook vroeger werden deze tegels al veelvuldig gemaakt, met de figuratieve Delftse tegels als beroemdste voorbeeld. Materiaalfiche: Geglazuurde keramische tegels, faience. Tegels op basis van cement waaronder ook de terrazzo tegels vallen zijn erg sterke, maar poreuze tegels met een lange levensduur.
tegels
Lemmens Tegels - Specialist in keramische tegels - lemmenstegels.be.
Ik" wou het Lemmens-team bedanken voor de service voor mijn tegels.Ondertussen zijn ze gelegd en we zijn super tevreden over de correcte leveringstermijn en de kwaliteit van de tegels en natuurlijk ook van het vakwerk van de vloerders .Een welgemeende 'dank' u."
ikea
Tegels - Den Dam.
Binnen de tegels bestaan er drie categorieën, namelijk vloer-, wand- en terrastegels. Om het voor u overzichtelijk te maken vindt u hieronder een overzicht van ons aanbod tegels. Spring ook zeker eens binnen in onze toonzaal voor een uitgebreidere keuze.
pvc
Solum Tegels.
32 0 14 490 293 info@solumtegels.be. Tegels laten leggen. Selecteer een pagina. BEKIJK HIER DE NIEUWSTE AANRADERS UIT DE SOLUM CATALOGUS. Toont alle 5 resultaten. Sorteer op populariteit. Sorteren op nieuwste. Sorteer op prijs: laag naar hoog. Sorteer op prijs: hoog naar laag.
ikea
Keramische tegels - Tile Trade Center, by Ri.Pa. Keramische tegels - Tile Trade Center, by Ri.Pa.
In een kleine ruimte, kies je best voor grotere tegels, want hoe meer voegen, hoe kleiner de ruimte gaat lijken. Wil je liever een warme sfeer creëeren, dan zijn er nog steeds tal van alternatieven waarvoor je kan kiezen. Parkettegels, tegels die natuursteen evenaren of keramische cementtegels met een patroon kunnen er voor zorgen dat er binnen de ruimte een warme sfeer wordt gecreëerd.
tegels betonlook badkamer
Tegels - Lambrechts-Nicolaers. chevron-left. chevron-right. cross.
4 - Harmonie, das waar wij voor zorgen, al 4 generaties lang. Keramische tegels vind je bij ons in alle geuren en kleuren: van marmerlook tot betonlook, van houtimitatie tot natuursteenlook. In onze unieke collectie keramische tegels van Europese topkwaliteit vind je zeker wat wils.
ikea

Contacteer ons