Zoeken naar cafe

cafe
Redirecting to https://www.jacquetcatering.be.:
Voor een beeld van het aanbod in Greenhouse Antwerp klikt u. Greenhouse Offices Antwerpen. Greenhouse cafe suggesties. Aanbod suggesties Greenhouse cafe. Hier kan u een broodje, salade of een gerecht bestellen voor afhaling in de Shop of in het restaurant.
amsterdam
Café Schilde Café Noir: taverne.
Een warm en uniek interieur, funky groovy muziek en een uitgebreide uitgebreide kaart zijn samen met het zeer vriendelijke onthaal maar enkele van de troeven die u in het café van Ilse Pollet zal ervaren. Net zoals in een taverne beschikt over het café over een uitgebreide drankenkaart.
espresso
Café Centraal Oostrozebeke! Restaurant, Dorpsbistro.
Café Centraal is een gezellige dorpsbistro gelegen aan de kerk van Oostrozebeke. Een herkenbare keuken en een gezonde portie 'couleur' locale geven Café Centraal zijn eigen sfeer. Op het krijtbord kan je steeds een suggestie van de 'Ginstepoeper' en de 'Platsepisser' vinden.
amsterdam
Home Café Beauté.
Maak een afspraak. Binnen Café Beauté ligt de focus op het begrijpen van de behoeften en wensen van onze klanten. Onze grootste prioriteit is jullie met een goed gevoel naar huis te laten keren. Wij proberen zo natuurlijk en gezond mogelijk te werken.
amsterdam
Cafe Vlissinghe.
Welkom in Café Vlissinghe, de oudste Brugse herberg. Al sinds 1515 ligt, goed verscholen in het prachtige Sint-Annakwartier, Café Vlissinghe. De unieke sfeer en warme ambiance maken van Vlissinghe zowel een trekpleister voor Bruggelingen als voor toeristen uit alle windstreken.
seopageoptimizer.nl
Muntpunt Grand Café Muntpunt.
Is het Grand Café uitsluitend Nederlandstalig? Zoals het een echt Brussels café betaamt, is het personeel meertalig en wordt het vaste menu in de 2 officiële talen van Brussel opgesteld. In het café vind je ook tijdschriften en kranten in verschillende talen.
restaurant
Bars en cafés - Visit Bruges.
Infokantoor Markt Historium Markt 1 8000 Brugge Vandaag van 10:00: tot 17:00.: Infokantoor 't' Zand Concertgebouw 't' Zand 34 8000 Brugge Vandaag van 10:00: tot 14:00.: Infokantoor Stationsplein Station Stationsplein 8000 Brugge Vandaag van 10:00: tot 17:00.: City Film Office.
https://www.patistmakelaardij.nl/
Café novo cafe Bruxelles.
Reserveer een tafel. A Bruxelles, le restaurant Café Novo vous accueille du Mardi au Samedi de 10h à 22h et le Lundi et Dimanche jusqu'à' 18h. Nous vous proposons une cuisine traditionnelle composées, de burgers, salades, fish chips dans un cadre agréable et chaleureux, en plein coeur de Bruxelles entre le Manneken Pis et le Sablon.

Contacteer ons