Resultaten voor cafe

cafe
café: cafés / café's' Vlaamse overheid. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
café: cafés / café's.' De correct gespelde meervoudsvorm van café is cafés, zonder apostrof. Als een zelfstandig naamwoord eindigt op é, schrijven we de meervoudsuitgang eraan vast. Een apostrof is niet nodig omdat de combinatie niet verkeerd kan worden uitgesproken: logés, attachés, coupés, prostitués.
Bond zonder Naam.
Schrijf je in op onze ZIN mailing en ontvang tweemaandelijks onze spreuken, nieuws over onze acties, campagnes en geschenkideeën. Met steun van. 2021 Bond zonder Naam Privacy nbsp Disclaimer Cookies Cookie instellingen Aansprakelijkheid Duidelijke e-commerce binnen EU met ODR informatieplatform.
Café Schilde Café Noir: taverne.
Een warm en uniek interieur, funky groovy muziek en een uitgebreide drankenkaart zijn samen met het zeer vriendelijke onthaal maar enkele van de troeven die u in het café van Ilse Pollet zal ervaren. Net zoals in een taverne beschikt het café over een uitgebreide drankenkaart.
Café d'O' - Restaurant.
Café d'O' - Restaurant. SAMEN met ons gehele team doorspartelden we, net als jullie, de voorbije lockdown 2 periode en super trots ben ik dat ik kan zeggen dat iedereen aan boord bleef en er zelfs sterker uit kwam. We gingen allemaal terug naar het klasje of hotelschool voor een extra opleiding.
Repair Café Gemeente Merelbeke.
Kapotte spullen herstellen is helaas vaak duur en omslachtig. Daarom is een Repair Café opgericht: een gratis bijeenkomst voor inwoners en herstellers. Tijdens een Repair Café kan je jouw kapotte spullen laten herstellen samen met de hulp van vrijwillige reparateurs.
Café Caché.
Veiligheidsmaatregelen Covid-19 bij Café Caché Zoals: gezegd moet Café Caché 2021 onder covid protocol plaatsvinden. De belangrijkste gevolgen sommen we hier even op.: Café Caché 2021 is een zittend event. Je komt binnen, naargelang de geldende regels kies je zelf een plaats of wordt er een toegewezen, en je neemt plaats aan een tafeltje.
Café Bistro Vakbladenuitgeverij voor voeding en horeca in België - Evolution Media Group.
Wilt u een abonnement op een van onze magazines? Nederlands Nederlands Menu schakelen. Café Bistro is het vakblad voor Belgische cafés, drankenhandelaars, brouwerijen, eetcafés, tavernes en bistros. Wil je meer vernemen over de sector? De artikels die wij dit jaar brengen?
T BRUIN CAFÉ Stad Aarschot.
t Bruine Café is de thuisbasis van de bieren van de stadsbrouwerij: Aarschotse Bruine, de Forto en de Duc. t Bruine Café is het museumcafé van het stedelijk museum van Aarschot. Het café bootst de sfeer van een oude bruine kroeg na.

Contacteer ons