Meer resultaten voor rolgordijnen

rolgordijnen
Rolgordijnen MHZ Hachtel S.à r.l.
Collectie met grote kleurkeuze en verschillende structuren. Rolgordijnen zijn overwegend voor rechthoekige ramen en deuren in de woonruimte en in de projectbouw geschikt. Voor grote ramen en glasfronten alsook voor dakramen zijn de op maat gemaakte rolgordijnen van MHZ eveneens inzetbaar.
Rolgordijnen plaatsen Raamdecoratie Livios. background. Layer 1.
Een rolgordijn dat je op het raamkozijn plaatst, kan je eventueel laten doorlopen tot aan de grond. Hou bij de aanschaf van het rolgordijn rekening met de minimale breedtemaat en met de hoogte van het raam, zodat je gordijn lang genoeg is om tot aan de grond door te lopen indien je dat wenst.
Rolgordijnen op maat Moderne raamdecoratie Heytens.
Motorisering is beschikbaar op elk type rolgordijn. Het vormt een ideale en onmisbare oplossing voor grote ramen of ramen die moeilijk te bereiken zijn. Rolgordijnen op maat. ROLGORDIJN FIDJI ECRU. ROLGORDIJN WALLIS SEIGLE. ROLGORDIJN MANILA BEIGE. ROLGORDIJN CRISTOBAL WIT. Uw rolgordijn op maat gemaakt.
Rolgordijnen voor elk type raam en op maat gemaakt, bij Berluc Dadizele. aaaa test mrwoon.
Verduisterende rolgordijnen vormen bijvoorbeeld een stijlvolle combinatie met inbetweens of transparante gordijnen. Prachtig in een modern interieur! Ideale raamdecoratie voor heel grote ramen. Ook voor uw grote ramen zijn rolgordijnen een goede oplossing. We kunnen rolgordijnen tot maar liefst 42, meter laten maken.
Rolgordijn kopen? Bekijk onze rolgordijnen aanbiedingen! Praxis.
144, - 104, 25. Decosol 3690 rolgordijn uni transparant wit 90x190cm. 49, 99 37, 49. Decosol 5866 rolgordijn verduisterend taupe 120x190cm. 104, - 78, -. Decomode rolgordijn verduisterend sahara 60 x 190cm. 52, 99 26, 49. Decosol 5677 rolgordijn verduisterend grijs 90x190cm.
Rolgordijnen.
GECOMBINEERD ROLLOSYSTEEM MET KETTING EN VEER. ROLLOSYSTEEM MET KETTINGBEDIENING. SYSTEEM VOOR ROLGORDIJNEN MET BEDIENING M.B.V. SYSTEEM VOOR ROLGORDIJNEN MET BEDIENING M.B.V. SYSTEEM VOOR ROLGORDIJNEN VAN GROTE AFMETINGEN MET BEDIENING D.M.V. ROLLOSYSTEEM MET STANGBEDIENING VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK. Energy 428 - 728.
Rolgordijnen Hoensinterieur.
Mooi in eenvoud! Een modulaire oplossing om licht te moduleren of de effecten van warmte in een omgeving te dempen. Uitgebreide keuze aan stoffen of screendoeken in verschillende kleuren van transparant tot verduisterend. Grote baan 172. Dinsdag: 09u00 17u00. Woensdag: 09u00 17u00.
Rolgordijn met zijgeleiding - Bereken online je prijs INHUIS Plaza.
Rolgordijnen met zijgeleiders zijn rolgordijnen met een mooie afwerking en een luxe uitstraling. De rol van het rolgordijn is aan de bovenkant weggewerkt in een cassette en aan de zijkanten is het rolgordijn ingespannen met zijgeleiders. Rolgordijnen met zijgeleiders zijn rolgordijnen met een mooie afwerking en een luxe uitstraling.

Contacteer ons