Op zoek naar traktatie?

traktatie
Trakteren 5 definities Encyclo.
1 Aanbieden 2 Behandelen 3 Feestelijk onthalen 4 Fooien 5 Fuiven 6 Geven 7 Iets lekkers uitdelen 8 Onthalen 9 Op lekkernijen onthalen 10 Regaleren 11 Ronddelen 12 Rondjes geven 13 Schenken 14 Toeven 15 Uitdelen 16 Uitdelen van cadeaus en lekkernijen 17 Vergasten 18 Vrijhouden 19 Weggeven.
traktatie 1 jarige
Uitdeel ideetjes! 101 makkelijke traktaties, van gezonde traktatie tot snoeptraktaties SuzyB.
Beer is dol op popcorn en dus kozen we voor een popcorn traktatie, maar je kan er natuurlijk ook een fruit traktatie of een snoeptraktatie van maken. Of je doet een stuk fruit als een banaan of manderijn in een traktatiezakje en je hebt een gezonde traktatie!
traktatie
Pin van Angelique van Rulo op Traktaties Feestje eten kinderen, Gezonde traktaties, Traktaties.
TRAKTATIES MET NAAM AD Betaalbare Geschenken.
Een leuk klein originele traktatie welke los besteld kan worden of als complete traktatie, die individueel verpakt is met een. Traktatie tennisplankje Smiley met naam. Leuke traktatie waarop de naam van de kinderen uit de klas wordt gemaakt, zodat je de blitz kan maken met dit leuke smiley tennisplankje met balletje.
Trakteren op het werk: DOs and DONTs Tempo-Team.
DONT: De aandacht trekken door elke collega persoonlijk wat lekkers aan te bieden. Zet je traktatie in de keuken, stuur een e-mail uit of leg een briefje naast je traktatie, en maak er verder geen spektakel van. Het is tenslotte gewoon je verjaardag, je hebt niet de presidentsverkiezingen van Amerika gewonnen.
trakteren VRT Taal.
De boekenplank van VRT Taal. Taal in beeld. Het videokanaal van VRT Taal. Wilt u elke week een Taalmail in de bus? Vindt u het antwoord niet op VRT Taal, leg uw vraag dan voor aan Taaladviseur Ruud Hendrickx via het contactformulier.
Wat rijmt er op traktatie? Rijmwoordenboek Gedichten.nl aberratie, annexatie, cassatie, castratie, citatie.
Een lekker frietje oorlog sla ik niet af een vette hamburger is echt een traktatie, ook ossenhaas maar dan vooral niet te laf is bij mij gegarandeerd. 2011 Lees meer. Aardbeien met slagroom. Niet zomaar een traktatie, maar van eigen voorjaarsbodem met gezag.
Mandarijn traktatie Gezonde traktaties, Traktaties, Kinderen verjaardag traktaties.

Contacteer ons